Kuaför Malzemeleri, Saç Modelleri, Kuaför Salonları, Berber salonları

kuaför, berber, saç modelleri, Kuaför Malzemeleri, kuaför malzemesi, berber malzemeleri, berber malzemesi, kuaför koltuğu, kuafor koltugu, kuaför koltukları, kuafor koltuklari, berber koltukları, berber koltuklari, kuaför tezgahı, kuaför tezgahları, kuafor tezgahi, kuafor tezgahlari, berber tezgahı, berber tezgahlari, fön makinesi, fön makinası, fön makineleri, fön makinaları, fon makinesii

Çarşamba, Eylül 06, 2006

Sac Kesim İpuclari

Yuvarlak
yüzlere
Kesiminiz yuvarlak hatlı ve hacimli olmalı. Yüzünüzün yuvarlaklığını yumuşatabilmek için saçınız yüzünüzü çerçevelemeli ve yanaklarınızın üzerine düşmeli. Saçlarınız kıvırcıksa, yüzünü zün üzerine yumuşakça dökülen bukleler sizin için ideal olacaktır. Saç rengi olarak koyutonları tercih etmeniz daha yerinde olur.



Oval
Yüzlere
Hemen her kesimi rahatlıkla uygulatabilirsiniz. Ama fazla şekilli modellerden kaçının. Saçınıza farklı hacimler ve yumuşak hareketlendirmeler uygulatın. Saç rengi olarak fazla belirgin olmayan, kibar renkleri tercih edin.


Üçgen Yüzlere
Çok kısa kesimleri tercih etmeyin. Alnınızı fazla açmayın, yüzünüzün uzunluğunu kısaltmak için hareketli kâhkül iyi bir seçim olur. Epile kesilmiş saç tutamlarını alnınıza doğru karıştırarak hareketlendirin.


Altıgen Yüzlere
Kesiminiz köşeli ve sert hatlı olursa daha iyi olur. Saç tutamlarıyla alnınızı kapatmaya çalışmayın. Elmacık kemiklerinizi yumuşatabilmek için kulak üstlerinde, genişliği hafifçe daraltabilmek için ise yanak etrafında hacim uygulayabilirsiniz. Sarı, kızıl kestane gibi canlı renkler yüz şeklinize ve saç kesiminize son derece uygundur.


Kare Yüzlere
Pratik, basit ve düz kesimler yüz hatlarınızı çok daha yumuşak gösterebilir. Çene hattınızı yumuşatmak için çene etrafında saç tutamları ile oynamelısınız. Sade ve tek ton saç renkleri tercih edin.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home